Afslibning af gulve – en uundværlig del af renoveringen

By:

Skal du renovere boligen – og skal resultatet være gennemført og holdbart? Så bør du gå all in og vælge de helt rigtige håndværkere til de respektive opgaver. Der er ingen grund til at gå på kompromis med dine høje standarder når du sætter boligen i stand. Det kan trods alt dreje sig om flere uger hvor møblerne skal til opbevaring og du måske ikke vil kunne bruge dit køkken eller dit badeværelse. Og så kan det da lige så godt blive gjort ordentligt.

Lad en dygtig og rutineret gulvmand forestå afslibning af gulve i din bolig

Du bør således alliere dig med faglærte tømrere, snedkere og murere til at udføre det arbejde som vedører træværk og murværk samt opsætning af fliser eller klinker. Skal der ændres på de faste VVS eller el installationer i bygningen skal du ud og have fat i en autoriseret el installatør eller elektriker og en autoriseret VVS installatør. Og dine trægulve vil kun have godt af en professionel gulvafhøvling eller gulvafslibning med tilhørende efterbehandling foretaget af en erfaren gulvmand med hænder og hoved skruet rigtigt på.

Selv om du i princippet selv kan varetaget arbejdet med afslibning af gulve er det på alle måder tilrådeligt at lade en faglært håndværker løse denne opgave. På den måde minimerer du risikoen for skader på gulvet og er samtidig garanteret det optimale resultat.

En erfaren gulvsliber har langt stærkere forudsætninger for at skabe holdbare og smukke resultater end ud selv har, uanset hvor dygtig og habil en gør det selv mand du anser dig selv for at være. Så du kan lige så godt tænke afslibning af gulve ind i projektet fra begyndelsen af.

Find din lokale gulvmand i København

Hos DBF Gulvservice kan du altid få et skarpt og uforpligtende tilbud på professionelt udført afslibning af gulve – læs mere på https://gulvafslibning-priser.dk/