Få hjælp til det der tynger dig hos en psykolog

By:

Er du kørt fast i din tilværelse, og føler du, at du har svært ved at frigøre dig fra negative og uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre? Så vil du kunne have glæde af samtaler med en psykolog.

Hvordan kan en psykolog hjælpe mig?

En psykolog kan hjælpe på rigtig mange forskellige måder alt efter dine problemer og udfordringers omfang og karakter. Lider du eksempelvis af angst vil en psykolog benytte ganske særlige metoder i sin terapeutiske praksis som kan hjælpe dig med at blive bedre til at håndtere din lidelse.

Nogle psykologer anvender hypnose eller hypnoterapi, hvor andre mestendels anvender de velkendte metoder fra kognitiv terapi. Gennem en behandling hos en psykolog kan du blive bedre til at acceptere din angst lidelse og samtidig forstå den hvilket gør det nemmere for dig at leve med den. Og samtidig vil du opleve at angsten bliver mindre udtalt og i mindre grad får lov at dominere dit liv.

Få hjælp til håndtering af stress hos din psykolog

Hvis du igennem længere tid har levet med et stort og tungt pres fra arbejdslivet eller på hjemmefronten kan du have udviklet kronisk stress. Dette fører som oftest til en sygemelding, under hvilken du skal hele og komme på fode igen. Her kan samtaler med en psykolog bidrage.

En psykolog kan hjælpe dig med at få sat ord på din tilstand og med at forstå de mekanismer som fører til de psykiske og fysiske stress symptomer. Samtidig kan du lære nogle teknikker til mindfulness og afslapning som du kan få gavn af når det handler om at skabe ro i hverdagen og dermed forhindre symptomerne i at opstå på ny.

Find din lokale psykolog i Nordsjælland

Er du bosiddende i Lyngby eller omegn kan du med fordel vælge Psykologen.dk som din psykolog – læs mere på Psykologen.dk.

Posted in: psykolog