Glidecreme – til såvel vaginal som anal sex

09 september 2018 Astrid Pedersen
Glidecreme - til såvel vaginal som anal sex

Glidecreme i høj kvalitet bør være en fast del af dit hjemmeapotek, uanset om du er i parfold eller single, og uanset din seksuelle orientering. Læs mere her om, hvorfor:

Sex efter klimakteriet – bare bedre med glidecreme

En af grundene til at købe glidecreme af høj kvalitet, kan være, at man som kvinde er i færd med at gennemgå – eller måske har gennemgået – klimakteriet. Klimakteriet kendes også under navnene ”overgangsalderen” og ”menopausen”, og er en hormonelt betinget proces, hvor kvindens østrogen spejl ændrer sig. Dette sker typisk omkring 40-60 års alderen, og kvinden vil efter klimakteriet ikke længere være frugtbar.

Ud over det, at selve overgangen kan være fyldt med fysiske gener så som hedeture, humørsvingninger og forandringer i huden, sker der også det, at det faldende østrogen niveau bevirker tørhed i skeden. Tørheden kan medføre risiko for infektioner og smerter ved samleje, da slimhinderne ikke kan håndtere den voldsomme friktion. Og det kan være meget hæmmende på sexlivet, hvilket kan være ødelæggende for såvel parforholdet som den seksuelle lyst. Sådan behøver det dog ikke at være. Med en god glidecreme kan du opretholde dit sexliv, selv under og efter menopausen. Glidecremen letter friktionen, og modvirker smerter og infektioner. Du kan oven i købet vælge en glidecreme med kølende eller varmende effekt, hvis du trænger til lidt ekstra stimulation.

Glidecreme -et must ved anal sex

Dyrker du anal sex, ved du måske allerede, at det sjældent kan fungere uden glidecreme. Endetarmen danner ikke naturlig smørelse på samme måde som vagina, og derfor vil anal sex uden glidecreme medføre risiko for skader samt smerter og infektion.Derfor bør du vælge en god glidecreme til dine seksuelle eskapader, hvis du er til anal sex – og gerne en silicone baseret model, som ikke optages i huden, og derfor giver det optimale glid.

Du kan finde et stort udvalg af glidecreme med eller uden kølende og varmende effekt på belugi.dk

Flere nyheder