Lav flotte afleveringer med Indesign

By:

Som studerende vil man ofte gerne gå den ekstra mil, når det kommer til en afleveringen. Men det kan være svært, hvis man lader sig begrænse af Word og dets design funktioner. Med Indesign kan man lave flotte og anderledes afleveringer, som med garanti vil overraske ens lærer!

Indesign åbner mulighederne

Design ligger i navnet, og det gør det af gode grunde. Med indesign kan man designe sine dokumenter, præcis som man vil have dem. Man fjerner begrænsningerne der er sat af Word, hvor et dokument som udgangspunkt er opsat med nogle helt specifikke specifikationer.

Det er nemt at lære

Er man nogenlunde teknisk, så er Indesign ret nemt at lære. Det er lidt som en udvidet Word, og hvis man før har arbejdet med andre Adobe programmer, så kan man med garanti lære Indesign hurtigt. Programmet er opbygget som andre Adobe programmer, og som de andre programmer, så ligger der masser af guides online. Guides der kan hjælpe en i gang med at lære Indesign, så man kan bruge det uden problemer.

Hvis man ønsker et kursus i indesign, så er dette også muligt flere steder i landet. Hos 4d.dk kan man blandt andet finde et suverænt kursus, hvor man lærer funktionerne i indesign, og med garanti kan lave årgangens flottest aflevering efterfølgende.

Koster ikke meget

Indesign er som nævnt tidligere et program, som følger med i Adobe pakken. Denne pakke kan være ret omkostningsfuld, medmindre man er studerende. Som studerende får du rabat på alle deres programmer, og derfor kan du få indesign til en brøkdel af det, som det vil koste andre. Det smarte ved indesign er også, at du ikke binder dig i flere år. Du kan opsige fra måned til måned, og derved undgå at betale dyre domme for et program, som du måske ikke bruger efter endt uddannelse.