Skab rammer for fri leg med et legetårn i haven

By:

Er du træt af at bruge mange timer på at følge dit barn til den lokale legeplads, blot for at finde ud af af at den enten er lukket eller overrendt? Så kan du overveje at indrette en legeplads hjemme i haven.

Hvordan indretter jeg en legeplads derhjemme?

Der er mange muligheder for at indrette en flot og funktionel legeplads hjemme i haven hvis du vel at mærke har pladsen til det. Du kan sagtens finde lækre udendørs legeredskaber i høj kvalitet i online shops eller i fysiske show rooms rundt omkring i Danmark. Selv de mest populære legeredskaber behøver ikke at koste en bondegård i anskaffelse. Og hvis du ønsker en nem og plads besparende løsning kan du med fordel anskaffe et smart legetårn.

Hvad er det smarte ved et legetårn?

Måske tænker du at du vil have bedre muligheder for selv at bestemme indretningen af din hjemme legeplads hvis du indkøber diverse legeredskaber separat. På den måde kan du selv bestemme hvor gyngestativ, legehus, klatrevæg, rutsjebane og andre redskaber skal stå.

Dette er selvfølgelig også helt fint hvis du har pladsen til det. Men ønsker du at minimere den del af haven du bruger til at indrette legeplads, eller er din have bare ikke særligt stor, kan du med stor fordel vælge et legetårn. Et legetårn integrerer de forskellige elementer på smart og plads besparende vis.

Samtidig vil et legetårn give børnene mulighed for at lege tættere sammen, og bruge de forskellige legeredskaber som en del af et lege forløb. Et legetårn kan både fungere som legehus, som klatrestativ og som udgangspunkt for kreativt og fantasifuldt rollespil. Det er kun børnenes egen fantasi som sætter grænser for hvorledes legetårnet bruges. Og så er der lagt op til mange timers leg og fysisk udfoldelse udenfor i haven!

Få tips til at vælge det rette legetårn på husblog.dk

Posted in: Legetårn