Skal du foretage lakering i udlandet? Måske vil firmaet betale!

26 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Skal du foretage lakering i udlandet? Måske vil firmaet betale!

Du kan være ansat i et autoværksted, hvor det er dig, der er den førende person til at stå for lakeringen, fordi det er det element, som du har specialiseret dig i.

Derfor er du blevet fritaget for at tage dig af andre opgaver, så du virkelig kan blive professionel på dette område og koncentrere dig om det nyeste udstyr, lakeringsmetoder og typer af lak.

Dette komme firmaet, du er ansat ved, til gode i sidste ende, fordi I (blandt mere) bliver omtalt som det firma, “der virkelig går langt for at give kunderne den bedste form for lakering!”

Det glæder dig da at høre, og før du har set dig om, så er du også kendt i nabolaget og endda hele byen, som “lakeringspersonen”.

Og der går ikke lang tid, før det rygte når til udlandet, som også får øjnene op for dig, men du har ingen intentioner om at skifte arbejdsplads og rykke til udlandet, for du er glad for arbejdslivet i Danmark, og desuden har du et parforhold at pleje, børn, hus med mere, som du ikke bare kan forlade.

Eller, et lille afbræk og måske nogle måneder væk fra de vante omgivelser kunne måske gøre gavn for dig.

Dit firma kan bare ikke se fidusen i det, for hvad skal du lave i udlandet, hvor et andet firma får udbytte af din ekspertise, og imens mangler du derhjemme, hvor folk efterlyser den gode lakering.

Her skal du forsikre chefen om, at der er tale om et kort udlandsophold, og at du kommer hjem igen.

Faktisk vil du overtale chefen til, at vedkommende skal være med til at betale dit ophold i udlandet, fordi du forklarer, at du vil omtale firmaet i positive vendinger, så der ligefrem kommer kunder til fra udlandet, og på længere sig kan det måske give en omsætning i kassen, der kan gøre, at man kan åbne afdelinger i udlandet?

Det kan chefen da ikke sige nej til! 

Flere nyheder