Slip din medicinafhængighed med et ophold på et misbrugscenter

07 juni 2019 Astrid Pedersen
Slip din medicinafhængighed med et ophold på et misbrugscenter

Har du været igennem en traumatisk episode, som har medført fysiske smerter eller mental stress – og er du derfor blevet behandlet med læge ordinerede medikamenter? Så kan det godt være vanskeligt at slippe disse igen, når behandlingen er overstået. Mange mennesker havner hvert år i et decideret misbrug af receptpligtig medicin, fordi de har udviklet en afhængighed deraf. Og så skal der ofte professionel hjælp til at slippe medicinen.

Få en stoffri tilværelse med et ophold på et misbrugscenter

Har dit forbrug af receptpligtig medicin taget overhånd i en grad, så du ikke selv kan se hvordan du skulle kunne komme videre på egen hånd, kan du altid søge hjælp til behandling af misbrug på et misbrugscenter. Som misbrugsramt vil du kunne have stor glæde af et intensivt behandlings forløb som opfølgning på afgiftning eller afrusning. Din afhængighed er nemlig ikke udelukkende fysisk – det er meget vigtigt, at der tages hånd om den psykiske afhængighed, samtidig med at de underliggende årsager til misbruger adfærden adresseres.

På Behandlingscenter Stien kan du få intensiv behandling i form af gruppeterapi og individuelle samtaler med det formål at hjælpe dig til at erkende dit problem, så du selv kan tage styringen over dit liv. Misbrugsbehandling på Behandlingscenter Stien bygger på den kendte behandlingsmetode Minnesota kuren, som igennem mange årtier har fungeret som behandling i forbindelse med afvænning af misbrugere og alkoholikere – med rigtig gode resultater.

Hos Behandlingscenter Stien bliver du indlogeret på selve centeret, så du ikke er i fare for at ”falde i” under selve opholdet. Du lever i trygge og rolige omgivelser, mens du heler og samler kræfter til at komme videre med en stoffri tilværelse. Og efter endt behandling vil du blive tilbudt opfølgende møder og mentoring, så du kan holde stilen for en langtids holdbart resultat af din misbrugsbehandling.

Du kan læse meget mere om center til behandling af misbrug på behandlingscenter-stien.dk

Flere nyheder