Vær selvsikker i en fræk kjole

By:

Er du en af dem der ikke tør tage de frække kjoler frem fra dit skab. Måske har du taget et par kilo på, du er ikke så ung som du var en gang. Der er mange undskyldninger, men glem dem. Mænd synes at det mest sexede i en kvinde er selvtillid. Så find du bare de frække kjoler frem.

Accepter at du ikke er en supermodel – det er OK at have korte ben og 30% kropsfedt. Så længe du tager dig af din krop, skal du være stolt af din figur. Hvis du virkelig ønsker magre ben eller stor røv, skal du arbejde på det! De fleste kvinder er mest glade for deres krop efter en tur i trænings, her har de arbejdet med sig selv og den krop de har lige nu. Selv med lidt appelsinhud på benene, kan du føle dig selvsikker i shorts. Når du er fortrolig med din krop, vil du klæde dig mere selvsikkert.

Smil, men sørg for, at du ikke har læbestift på tænderne.

Et smil er det bedste tilbehør til en fræk kjole. Husk at smile, når du har brug for et løft af selvtillid. Kend dig selv, vis de kropsdele frem som du er stolt af og føl dig selvsikker.

Forstå din kropstype og fremhæv dine bedste dele. Få al opmærksomhed til din yndlingskropsdel. Brug f.eks. et bælte med store spænder til at fremhæve din talje eller bære en fra skulder toppen for at fremhæve din halsudskæring.

Bær tøj, der får dig til at føle dig godt tilpas.

Du vil ikke føle dig selvsikker i tøj, som ikke passer til dig eller din stil. Hvis du ikke kan gå normalt i hæle, skal du ikke bruge hæle – du behøver ikke en bestemt slags sko for at være sexet. Nøglen til at klæde sig trygt ud er at føle sig godt tilpas i dit tøj.

Find de frække kjoler frem og smil til verden.

Posted in: kjole